Založ si blog

Do akého vojenského konfliktu nás tí šmejdi z hegeromatovičovej vlády zatiahnu nabudúce? Do saudskoarabsko-jemenského? Do etiópsko-eritrejského? Do turecko-kurdského? Do azerbajdžansko-arménskeho? Alebo do akého ďalšieho?

Vo svete je množstvo vojenských konfliktov. Jedným z nich je aj rusko-ukrajinský vojenský konflikt, do ktorého nás ako Slovenskú republiku zatiahli tí šmejdi z hegeromatovičovej vlády, a to napríklad dodávkami zbraní Ukrajine, darovaním systému S-300 Ukrajine, darovaním 11 slovenských stíhacích lietadiel MiG-29 Ukrajine, ktoré pripravujú …

Ja sa pýtam: „Akým právom nás tí šmejdi z hegeromatovičovej vlády zatiahli do cudzieho (rusko-ukrajinského) vojenského konfliktu? Kto tým šmejdom z hegeromatovičovej vlády dal na toto právo? Kto tým šmejdom z hegeromatovičovej vlády dal právo takto ohroziť bezpečnosť Slovenskej republiky a bezpečnosť občanov Slovenskej republiky?“

Do akého vojenského konfliktu nás tí šmejdi z hegeromatovičovej vlády zatiahnu nabudúce? Do saudskoarabsko-jemenského? Do etiópsko-eritrejského? Do turecko-kurdského? Do azerbajdžansko-arménskeho? Alebo do akého ďalšieho?

Šmejdi z hegeromatovičovej vlády ohrozili bezpečnosť Slovenskej republiky a občanov Slovenskej republiky, šmejdi z hegeromatovičovej vlády spôsobili miliardové škody Slovenskej republike, keď majetok Slovenskej republiky v hodnote miliárd € darovali cudziemu štátu, čím nás ako Slovenskú republiku navyše zatiahli do cudzieho vojenského konfliktu.

Šmejdi z hegeromatovičovej vlády pre mňa nie sú vládou SR (aj keď „na papieri “ ňou žiaľ od marca 2020 sú) a nikdy ich tak nenazvem, lebo títo šmejdi neobhajujú národno-štátne záujmy Slovenskej republiky.

Šmejdi z hegeromatovičovej vlády sú niečo ako „zložka veľvyslanectva USA na Slovensku.“ Títo šmejdi obhajujú záujmy USA.

Toto sa jedného dňa bude musieť všetko vyšetriť a súdy budú musieť všetkých za toto zodpovedných poslať na dlhoročné tresty vo väzení v rozmedzí 25 rokov až doživotie.

Ja by som sa za tieto trestné činy:

  • zatiahnutie SR do cudzieho vojenského konfliktu,
  • ohrozenie bezpečnosti SR a bezpečnosti občanov SR,
  • miliardové (€) škody na majetku Slovenskej republiky,

jednoznačne prikláňal k trestom na doživotie.

Počasie brzdí ruskú armádu. Zatiaľ. Od pondelka sa, ale výrazne oteplí. Budúci týždeň môžme očakávať obrovskú ruskú ofenzívu na Donbase. A ona aj nastane. Od pondelka sa výrazne oteplí…

20.04.2022

Dnes bol na východe Ukrajiny rozsiahly dážď. Z dôvodu počasia sa na fronte toho veľa nedialo. Ruská armáda sa dnes do ofenzívy moc nehrnula. Terén bol dnes po daždi rozmočený a nevhodný na rozsiahlu ofenzívu. Ruská armáda už čaká len na zlepšenie počasia a vysušenie a stvrdnutie pôdy a potom sa s obrovským množstvom vojakov (200 000), tankov a bojových vozidiel [...]

Ukrajinský prápor Azov priznal prehru v Mariupoli

20.04.2022

Militanti ukrajinského práporu Azov priznali, že im zostáva už len pár hodín, možno dní, keďže vojenské sily Ruskej federácie niekoľkonásobne prevyšujú ich počet. Výzva ukrajinských nacionalistov z práporu Azov bola zverejnená na telegrame ukrajinského novinára Dmitrija Gordona. „Možno nám zostáva len pár dní alebo možno hodín. Nepriateľské zoskupenie je [...]

special podcast pocuvajte Pravdu novy jzbt6t / Počúvajte Pravdu /

Po 20 rokoch v únii nemôžeme na ňu najmä nadávať, ak ju chceme zmeniť

04.05.2024 06:05

Európska únia sa môže a má kritizovať. U nás však kritika dosahuje absurdné rozmery.

Peter Pellegrini, Andrej Danko

Nebude to boj, ale permanentné napätie. Hlas a SNS sú znova na nože: Fico je ticho, aby koalícia prežila

04.05.2024 06:00

Hlasovanie o Fonde na podporu umenia tretíkrát presunuli. Dôvodom sú spory medzi SNS a Hlasom.

kalifát, demonštrácia, islamisti, moslimovia

Žiadať kalifát nie je trestné, tvrdia odborníci. Aj to je sloboda prejavu

04.05.2024 06:00

Možno zakázať demonštráciu, kde spochybňujú základné práva, alebo by to nebolo demokratické? V Nemecku riešia dilemu, ktorú vyvolalo zhromaždenie moslimských radikálov.

radnica, Banská Bystrica

Vzácny erb na najkrajšom slovenskom námestí sa na svoje miesto nevráti. Mesto má však náhradu

04.05.2024 06:00

Historický skvost zdobil banskobystrickú Radnicu na Námestí SNP viac ako dve storočia. Vlani na jeseň však odtiaľ mestský erb zložili a dnes je už isté, že na pôvodné miesto sa nikdy nevráti.

oliver1

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 262442x
Priemerná čítanosť článkov: 4952x

Autor blogu

Kategórie