Založ si blog

Hegeromatovičova vláda chce Ukrajine darovať 11 slovenských stíhacích lietadiel MiG-29

Tie prapodivné indivíduá z hegeromatovičovej vlády nás ako Slovenskú republiku priamo zatiahli do rusko-ukrajinského vojenského konfliktu a tým priamo ohrozili bezpečnosť Slovenskej republiky a bezpečnosť občanov Slovenskej republiky.

Hegeromatovičova vláda rokuje o možnosti presunu slovenských stíhačiek MiG-29 na Ukrajinu.

Uskupenie týchto prapodivných individuí z hegeromatovičovej vlády ja nikdy nebudem nazývať vládou Slovenskej republiky, aj keď na papieri ňou žiaľ od marca 2020 sú (Kto ich bol schopný voliť???). Ale tieto prapodivné indivíduá neobhajujú národno-štátne záujmy Slovenskej republiky, tak ja ich vládou SR nikdy nenazvem. Ja uskupenie týchto prapodivných indivíduí nazývam hegeromatovičova vláda, pre mňa to nie je vláda Slovenskej republiky.

Hegeromatovičova vláda je v podstate niečo ako zložka veľvyslanectva USA na Slovensku. Rovnako ako tá osoba menom Čaputová.

Momentálne zo strany hegeromatovičovej vlády prebiehajú rokovania s krajinami NATO a Spojenými štátmi o tom, ktorý zo západných partnerov bude schopný zabezpečiť bezpečnosť vzdušných hraníc Slovenskej republiky.

Dnes majú vzdušné sily Slovenska 11 stíhacích lietadiel MiG-29. Hegeromatovičova vláda chce všetkých týchto 11 slovenských stíhacích lietadiel MiG-29 darovať Ukrajine.

MiG-29 je dvojmotorové viacúčelové stíhacie lietadlo navrhnuté v Sovietskom zväze.

Prapodivné indivíduá z hegeromatovičovej vlády. Foto: Screenshot z videí na YouTube

Počasie brzdí ruskú armádu. Zatiaľ. Od pondelka sa, ale výrazne oteplí. Budúci týždeň môžme očakávať obrovskú ruskú ofenzívu na Donbase. A ona aj nastane. Od pondelka sa výrazne oteplí…

20.04.2022

Dnes bol na východe Ukrajiny rozsiahly dážď. Z dôvodu počasia sa na fronte toho veľa nedialo. Ruská armáda sa dnes do ofenzívy moc nehrnula. Terén bol dnes po daždi rozmočený a nevhodný na rozsiahlu ofenzívu. Ruská armáda už čaká len na zlepšenie počasia a vysušenie a stvrdnutie pôdy a potom sa s obrovským množstvom vojakov (200 000), tankov a bojových vozidiel [...]

Ukrajinský prápor Azov priznal prehru v Mariupoli

20.04.2022

Militanti ukrajinského práporu Azov priznali, že im zostáva už len pár hodín, možno dní, keďže vojenské sily Ruskej federácie niekoľkonásobne prevyšujú ich počet. Výzva ukrajinských nacionalistov z práporu Azov bola zverejnená na telegrame ukrajinského novinára Dmitrija Gordona. „Možno nám zostáva len pár dní alebo možno hodín. Nepriateľské zoskupenie je [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

oliver1

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 261486x
Priemerná čítanosť článkov: 4934x

Autor blogu

Kategórie