Založ si blog

Do akého vojenského konfliktu nás tí šmejdi z hegeromatovičovej vlády zatiahnu nabudúce? Do saudskoarabsko-jemenského? Do etiópsko-eritrejského? Do turecko-kurdského? Do azerbajdžansko-arménskeho? Alebo do akého ďalšieho?

Vo svete je množstvo vojenských konfliktov. Jedným z nich je aj rusko-ukrajinský vojenský konflikt, do ktorého nás ako Slovenskú republiku zatiahli tí šmejdi z hegeromatovičovej vlády, a to napríklad dodávkami zbraní Ukrajine, darovaním systému S-300 Ukrajine, darovaním 11 slovenských stíhacích lietadiel MiG-29 Ukrajine, ktoré pripravujú …

Ja sa pýtam: „Akým právom nás tí šmejdi z hegeromatovičovej vlády zatiahli do cudzieho (rusko-ukrajinského) vojenského konfliktu? Kto tým šmejdom z hegeromatovičovej vlády dal na toto právo? Kto tým šmejdom z hegeromatovičovej vlády dal právo takto ohroziť bezpečnosť Slovenskej republiky a bezpečnosť občanov Slovenskej republiky?“

Do akého vojenského konfliktu nás tí šmejdi z hegeromatovičovej vlády zatiahnu nabudúce? Do saudskoarabsko-jemenského? Do etiópsko-eritrejského? Do turecko-kurdského? Do azerbajdžansko-arménskeho? Alebo do akého ďalšieho?

Šmejdi z hegeromatovičovej vlády ohrozili bezpečnosť Slovenskej republiky a občanov Slovenskej republiky, šmejdi z hegeromatovičovej vlády spôsobili miliardové škody Slovenskej republike, keď majetok Slovenskej republiky v hodnote miliárd € darovali cudziemu štátu, čím nás ako Slovenskú republiku navyše zatiahli do cudzieho vojenského konfliktu.

Šmejdi z hegeromatovičovej vlády pre mňa nie sú vládou SR (aj keď „na papieri “ ňou žiaľ od marca 2020 sú) a nikdy ich tak nenazvem, lebo títo šmejdi neobhajujú národno-štátne záujmy Slovenskej republiky.

Šmejdi z hegeromatovičovej vlády sú niečo ako „zložka veľvyslanectva USA na Slovensku.“ Títo šmejdi obhajujú záujmy USA.

Toto sa jedného dňa bude musieť všetko vyšetriť a súdy budú musieť všetkých za toto zodpovedných poslať na dlhoročné tresty vo väzení v rozmedzí 25 rokov až doživotie.

Ja by som sa za tieto trestné činy:

  • zatiahnutie SR do cudzieho vojenského konfliktu,
  • ohrozenie bezpečnosti SR a bezpečnosti občanov SR,
  • miliardové (€) škody na majetku Slovenskej republiky,

jednoznačne prikláňal k trestom na doživotie.

Počasie brzdí ruskú armádu. Zatiaľ. Od pondelka sa, ale výrazne oteplí. Budúci týždeň môžme očakávať obrovskú ruskú ofenzívu na Donbase. A ona aj nastane. Od pondelka sa výrazne oteplí…

20.04.2022

Dnes bol na východe Ukrajiny rozsiahly dážď. Z dôvodu počasia sa na fronte toho veľa nedialo. Ruská armáda sa dnes do ofenzívy moc nehrnula. Terén bol dnes po daždi rozmočený a nevhodný na rozsiahlu ofenzívu. Ruská armáda už čaká len na zlepšenie počasia a vysušenie a stvrdnutie pôdy a potom sa s obrovským množstvom vojakov (200 000), tankov a bojových vozidiel [...]

Ukrajinský prápor Azov priznal prehru v Mariupoli

20.04.2022

Militanti ukrajinského práporu Azov priznali, že im zostáva už len pár hodín, možno dní, keďže vojenské sily Ruskej federácie niekoľkonásobne prevyšujú ich počet. Výzva ukrajinských nacionalistov z práporu Azov bola zverejnená na telegrame ukrajinského novinára Dmitrija Gordona. „Možno nám zostáva len pár dní alebo možno hodín. Nepriateľské zoskupenie je [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

oliver1

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 261512x
Priemerná čítanosť článkov: 4934x

Autor blogu

Kategórie